Welkom

Welkom op de website van Tennisservice Heumen! Een passende bespanning in je tennisracket: een belangrijke voorwaarde om goed en comfortabel te kunnen spelen. Daar help ik je graag bij en stap je goed voorbereid de baan op! Naast tennisrackets bespan ik ook badminton- en squash-rackets. Op de productpagina vind je het huidige assortiment tennissnaren en (over)grips.

Tennisracket bespannen

Voor het bespannen maak ik gebruik van een professionele Head-machine. Maak een keuze uit de beschikbare snaren of laat je door mij adviseren.

Losse tennisartikelen

Op zoek naar andere tennisartikelen? Ook daar kan ik bij helpen! Neem een kijkje op de productpagina.

Over mij

Over mij - Tennisservice Heumen - Tennisracket bespannen

Al tientallen jaren loop ik rond op tennisbanen: gravel, kunstgras, smashcourt, etc.: alles gezien en bespeeld. Sinds 2005 bespan ik mijn eigen rackets naast die van medespelers en bekenden. Van categorie 3 tot en met beginners. Toch niet tevreden hoe het racket speelt? Laat het me direct weten!

Werk aan de Muur

Fotograferen is een andere activiteit van mij en voor een impressie hiervan verwijs ik je graag naar Habrefoto.nl. Iets nodig voor aan de muur? Hieronder vind je mijn werken van Werk aan de Muur, of ga direct naar de website.

Terug naar top